En nedtaggad Ekman

HaFo Nov 4, 2014 – 7:43PM

Ekman som tidigare frimodigt lanserat trosförkunnelsen via LO och vid det laget menade att katolicismen var en villfarelse och alla andra församlingar än LO var ”döda församlingar”. har nu utan att ha ändrat sig, börjat bejaka katolicismen. Han predikade nu häromsistens hos Oas – rörelsen i en TV – sänd Gudstjänst

Ekmans predikan var egentligen helt platt och intetsägande. Inga bensprattel och större showmans inslag, som var kännetecknande tidigare från UE:s föreställningar. Läste att psykopater och maktmänniskor lugnar ner sig efter 60 – års ålder. Kanske är det så?? Men märk att Ekman aldrig tagit avstånd från den förföriska trosförkunnelsen, som han tidigare bedragit svensk kristenhet med.

Den katolicism han tidigare betraktade som ett satans verk, men som han nu bejakar, ”utan att ha ändrat sig”, lyste här med sin frånvaro. Varför?

Oasrörelsen som här inbjudit Ekman som predikant, menar jag här körde med ”falsk varudeklaration”! De bejakar egentligen både trosförkunnelsens och katolicismens förförelse och bejakar bl.a Stinnisens förförelse.

Men här låg man lågt med detta faktum kring förförelse som man egentligen bejakar. Som vanligt i vilseförande sammanhang. En agenda utåt och en annan inåt. Men visst jag föredrar en Ekman, som inte är så speedad, så man aldrig hinner tänka på vad han säger och där villfarelserna bara hopar sig på varandra, med idag en platt och intetsägande predikan från Ekman.

Men han har säkert även en plan för ett sådant platt intetsägande agerande – eller!? När ska Ekman ta avstånd från den förförelse som han tidigare presenterat via trosförkunnelsen och egentligen densamma förförelsen som han idag förespråkar i en slags symbios av trosförkunnelse och katolicism som här möts i en aldrig tidigare skådad symbios!!?? Vem kommer slutligen att med fakta sätta Ekman på pottan, där han blir avslöjad inför sig själv och alla andra, över vilken villolärare och falsk profet som han lurat en naiv kristenhet med!!!EmailWebsite Nov 4th, 2014 – 7:43 PM h HaFo Nov 4, 2014 – 11:45PM Re: En nedtaggad Ekman


En del menar att Ekmans predikan var inget som fastnade utan helt intetsägande. Andra menar att han nu ände blad? Vände han nu blad, så då bör han väl ta avstånd från den förförelse som han tidigare förmedlat och även ta avstånd från den förförelse som han idag förmedlar!! Därav inget!!! Låt er inte luras! I Ulfs hjärta inget nytt! Bara en ändrad framtoning som ska bedra ett bredare klientel!!

HaFoEmailWebsite Nov 4th, 2014 – 11:45 PM h HaFo Dec 26, 2014 – 9:04PM Re: En nedtaggad Ekman

Stasispionen Radler i Burträsk, skröt över hur han var vän med Ekman och att Ulf först av allt skickade sina böcker till Radler. När Radler gjordes uppmärksam på att Ekman storligen ljugit, varit och är en falsk lärare, bidragit till att göra människor illa, utan någon som helst ånger, blev självbilden väl påtagbar och på uppmaning att göra ”en pudel” saknade Radler all form av minne, för att så i nästa sekund mena sig ha ett väldigt bra minne. I detta ljus blir det uppenbart hur Radler kunde som professor och prövande av en uppsats kring Ekman och trosförkunnelsen, uppvisa en total okunnighet kring Ekmans och trosförkunnelsens Teologi, sin profesur till trots. Radler var aldrig någon riktig präst, utan på sin intelligens förmåga att kunna infiltrera, så sändes han av Stasi till Sverige, för att via präststudier, kunna infiltrera Svenska kyrkan till att avslöja till Stasi, vad DDR:s kyrka sysslade med i deras försök att hjälpa människor att fly från diktaturen: Det är inte förundrande att Ekman med sin mörka verksamhet, även hejade på en Stasispions verksamhet!! Inte alla har ännu upptäckt Ekmans totala nakenhet i sitt race till att bereda förförelse på den andliga arenan. Hur långt kommer han att nå i den katolska hiearkin i sin fortsatta förförelse?

HaFo h HaFo Dec 26, 2014 – 9:11PM Re: En nedtaggad Ekman


Men hur skakad kan man då inte bli över att avhoppare till LO och Ekman så istället likt företrädare för ”Aletheia”, bara hoppat över till en politisk sekt som SD! Det är ju än mer allvarligt och vilset. Varför är det så att människor, som hamnat vilse på arenan, politiskt och andligt, har så svårt att komma rätt!?